pac pak bys mohla rozlisovat ruzne urovne. esi o nekom vis, zma sestru a nic vic a esi o nem vis, cma rad, jake ma zajmy, de byl lone o prazninak atd... nmuzes mit specialni slovo pro sekny urovne. proto jnjvhodnejsi nekoo "znat" dyz vis o koo de.
proc myslis, zspred tim nsmi jist?
n, jasne... a ja sskovam pod stul v dskrine... tbtaky dlouhodobe nresilo problem, max. o par minut

ale musí to bejt věrohodný
úchyle. Pro ty koně to normální je. Pak se na sebe začnou děsně šklebit, jako by se nesnášeli.
nbudu tam moct sedet na furt.
sráč
. Řekla bych že většina kobyl to nechtěla, a musely to přežít. No ale pak měly hříbátko, takže jim to ani zas tak nevadilo.
jak si vůbec dovoluje mluvit o mojí žíle. Ta je jen moje a neměli by mi jí připomínat, když je mi z toho blbě
. Ale budu muset jít někdy na podzim
a to bude děsný, protože nemůžu ráno jíst, tim se to ještě 50x zhorší a ještě ani nebudu moct pít něco sladkýho. Bez cukru to nedám, na 100% se tam složim. No fuj.
a třeba Chardonnay je hroznej mazlíček, zrovna dneska jsem jí furt musela drbat a jakmile jsem odešla, tak začla kopat nohou do stěny 

nvm jak moc seriozni ten clanek byl, ae jako vtipne mi tnprislo tek 40 dni, taze bud tbyl npovedeny vtip vtmysleli vazne, ae tjdivne, n
j, u pocitace u knih v svem volnem case, v zahrade v pri stehovani pri nvolnem case
hlidat postel nzabere moc casu, ae bude tnamahave...
ci ete budu muset promyslet.
a že se jich tam ptali, co se jim na tom tak líbí a ony říkaly, že nejsou zoofilové, ale že se jim líbí, jak si to ty koně užívaj a že je to nefalšovaný a upřímný narozdíl od lidí. Hm, to teda nevim co je to za kec
já bych řekla že jsou zoofilové ale i prasata a lháři, protože těm koním se to rozhodně nelíbí (leda že by byli ňáký izolovaný od všech ostatních koní a byli by tak zvyklý na lidi, že jim nahrazujou ještě další věc navíc, kromě čištění, krmení, drbání a já nevim čeho ještě) a navíc je to děsně nechutný
a ty lidi jsou blázni
vůbec to neříkej. Poslední můj odběr byl fakt děsivej, protože ze mě nechtěla týct krev..to už nikdy nechci zažít
vždyť podle toho tvýho plánu budeš skoro celej srpen sedět u počítače, nebo něco číst nebo se učit. To bych nedala.
nj, ja nsem moc komunikativni clovek...
trooku tpikne, ae tmoc nboli a pak jsranda sledovat, jak ttece
jasne tyjo, flakat...
). ae ikea jdobry obkod
(a jestli ty ne, tak jsi divnej)
fakt ne.
je to blbost.
teda aspoň myslim, protože pro osla je vězení normální život

)

jako ja nake deti znam, ae nbavim ss nimi
ae j, jcamozrejme dobre...
on sme ndavno pridal dpratel. ja potvrzuju vecinu lidi, s kerymi mam spolecne pratele, ae on mi dzpravy napsal neco jako "ty si taky teplouckej", tak sem srek, ztbude naky blbec a odmitl sem ho
vidim, zsem dobre udelal
---
.
a dobrou 
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 766 993 |
| tento týden | 488 |
| dnes | 148 |