Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
28. ledna 2009 v 19:03
oslík
ale ten ufonek je fakt dobrej, třeba že se tam fakt o těch koních něco naučíš a takhle...ne jen že jednou za měsíc napíšeš ahoj koníčku jdem se projet
28. ledna 2009 v 19:02
kuře
no,k tý age,tak můj brácha jí dřív hodně hrál a já sem se na to koukala, a přišlo mi to docela v pohodě,tak já si to zkusi m zahrát

,ale je to asi spíš víc záživný pro kluky,ne?
28. ledna 2009 v 19:02
Firefox
age jcely virtualni a trapne mi tnpride

28. ledna 2009 v 19:01
oslík
Mě to nepřijde trapný, jen mi přijde trochu naivní myslet si, že se jim tam někdo přihlásí. Pokud jde o virtuální stáj ufonek, to je bezva, to mě docela baví...protože je to kvalitní, zatimco blog, estranky, webgarden a takhle v kombinaci s 11-16 letou holkou to neni zrovna nejlepší
Firefox
nj, s tim souhlasim
kuře
hmm

28. ledna 2009 v 19:00
oslík
Ale to prostě nejde neříkat, když se na něj fakt těšim

28. ledna 2009 v 19:00
kuře
Hlavně mi přijdou holky trochu trapný,jak maj ty virtuální stáje
28. ledna 2009 v 18:59
oslík
Já třeba nejsem blázen do obrázků s koňma, ale když je na nich Ibišek...to máš stejný jak s lidma, nechtěla bys mít někde nalepenýho nějakýho de*ila, ale když je to někdo, koho máš ráda, tak jo
28. ledna 2009 v 18:59
Firefox
dobre, zoslik tady porad rika jak stesi na ibiska

28. ledna 2009 v 18:58
oslík
Ne, nedotkla ses. Mimochodem Ibišek má narozky už za 9 dní

28. ledna 2009 v 18:57
Firefox
pcl. dybys vedela jaka. hledame nejnizsi cislo... taze budeme pocitat postupne v zaporu az dokud ho nnajdem.

hrali sme tod obeda a jtdcl vycerpavajici. jak vidis, dosli sme od -1 do -1061

oslík
já vim, ale já odmítám pak takovouhle hru hrát. To už je lepší i The Sims II-mazlíčci, to je děsná pí*ovina

kuře
já mám koně celkem ráda,jako každý jiný zvíře,ale jak sem řekla,vaděj mi lidi,co jima maj polepený sešity,penály,tašky atd. ale když ty lidi zrovna o nich nemluvěj tak,že se těšej až toho svýho koně uviděj a že má za 13 dní narozky,tak sou v pohodě.Ale nechtěla sem se tě ňák dotknout.Jestli sem se tě dotkla,tak fakt promiň.Já si na koni taky ráda zajezdim,když mám příležitost.
28. ledna 2009 v 18:55
Firefox
pcl

, tjzajimavy. ty ovecky rozhodne nsou poctatou hry, i dyz bez nik (v krocanu, zalezi od mapy) zavisi hodne. stoji na tom veskera ekonimoka dark age a dyz skazis dark, tak nmas moc velky sance vyhrat hru, n.
28. ledna 2009 v 18:55
oslík
tyjo, to je sprostý že si takhle uděláte vlastní diskuzi

sice je to hra, ale stejně je to nespravedlivý a hnusný

28. ledna 2009 v 18:54
oslík
ne, mě je 13

ale tam se má chodit hned po narozkách a mě je 13 už půl roku
28. ledna 2009 v 18:54
oslík
Já třeba nechápu ty holky, kterejm se koně prostě jen líbí, tak maj všechno s koňma a všude píšou I love horses (teď nic proti Dianě, to je zas něco jinýho) a koně viděli jen párkrát a jeli maximálně tak na pouti. Když ale koně poznáš, tak je to fakt úžasný

28. ledna 2009 v 18:53
Firefox
a tobe uz j14? ja sem taky nbyl uz si 3 roky na zadny kontrole...

28. ledna 2009 v 18:52
oslík
age neni tak strašná hra, kdyby se tam nezabíjeli ovečky a podobně, mohlo by to bejt zajímavý