7. listopadu 2015 v 14:30
mi staky ptal, esi hulim, zbmi klidne dal. tel sem mu dat penize za taxik, ae on zn, zmamka ho nekala prolezt gymnaziem, jinak btpry ndal. pry mu pred 5. pokusem zaverecneo testu rekla, at szhuli, zpak pise lip testy

- tmamka ae poprela. jinak ete pikantnost: ten kluk delaval taky striptyz. mamka pry sdslekla, zted dela ete neco horsio, tak esi pry neco nnataci a ja svzpomnel, zo nakem nataceni tam v taxiku mluvil, ae npoznalo sz tho o cde

nae dal, njdriv sme jeli na barrandov, pac tpo okruhu jasi bliz a me pak nekal zavez az primo na vysehrad. tak cem byl rad, usetrilo mi ckoro hodinu casu. posledni problem byl, zdyz sem prisel, tak ta hospoda byla uz zavrena (jako uz ten vstup dzahrady), coz me nak nnapadla

zacal sem sdcl nadavat a poohlizet sesi bta zed nsla nak prelezt v tak a uzrel sem vrata pro vjezd aut dte zahrady: pln nadeje sem zatlacil a byla otevrena!

tak sem rykle sel k nasemu kulatemu stolu. bryle v pouzre stam sqely na zemi pod lavickou, pouzdro mokre od vecerni rosy

tak sem tvzal, vyplizil sz zahrady a jel celou cestu zase 2 tramvajemi a busem z5

(jinak v noci jvsude fak strasne moc rusu

asi spi pres den). tak tjcele dobrodruzstvi. mama me ted strasne zprdla, ona nma rada, dyz jezdim v noci po praze. pry bbylo lepsi jet i bez tek bryli domu (coz mi pride dcl silene) vsem smel vzit tam a z5 taxik. nasi btbylo bezpecnejsi, ae kolik bctalo! tak jiste zdyby smi v noci neco stalo, tak bta cena za taxim sv srovnani s tim nzdala, nae snad triziko nocnio stani s nni az tak strasne velke v cmyslite? na pak s tim napadem prelezit zidku, tji upe odrovnalo... tak jako dyby me nedo videl, tak bstasi blbe vysvetlovalo, no, zs v 2 v noci du dneci zahrady pro bryle.
stalo me tcele 2 hodiny. sem asi troku puk teda, ae diky Bohu, zvse dpadlo ok
ted smusim ucit ae, pac sem sel spat pred pul 5 a vstaval tudiz dost pozde